22.4.2022 Kerhon kevätreissu Kustavin Vuosnaisiin

PERUTTU liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi (päivitetty 6.4.2022)

Tapiolan kalakerhon kevätreissu järjestetään kerhon jäsenille Kustavin kalaisille vesille Vuosnaisten Meriasemalle 22.-24.4.2022. Tyypillisimmät saaliskalat ovat ajankohdasta ja vedenlämmöistä riippuen meritaimen, hauki, siika ja ahven.

Kerholle on varattu Helmi-Orvokki ryhmämajoitustila sekä Ellin Boxi. Reissuun mahtuu majoitustilojen puitteissa 10 henkilöä ja osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Reissu järjestetään vain, jos osallistujamäärä saavutetaan. Majoitusrakennukset sijaitsevat aivan rannassa ja sisältävät: wc, suihku, kuivaushuone, jääkaappi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, liesi/uuni, leivänpaahdin ja tv; eli kaiken tarvittavan. Meriasemalla on oma veneenlaskuramppi ja perille pääsee suoraan autolla, joten omien veneiden tuonti paikalle ei voisi olla helpompaa.

Mökit ja Majatalo on varustettu upealla merinäköalalla ja valmis aamiainen nautitaan kahvilassa, sään salliessa vaikkapa upealla rantaterassilla. Molempina iltoina (pe&la) nautitaan yhteinen illallinen Meriaseman ravintolassa. Osallistumismaksu kerhon jäsenille on 115 €/hlö sisältäen majoituksen, saunat, aamiaiset, illalliset sekä vene- ja traileripaikat. Osallistumismaksun suuruus vahvistetaan 1.4. mennessä.

Hinta muodostuu seuraavasti per henkilö:

 • majoitus 60€
 • pekoniaamiainen 24€
 • liinavaatteet 12€
 • illalliset pe ja la 32€
 • sauna 12€ ( 2h/ilta )
 • kerho maksaa reissun kuluista 25€/hlö

lmoittautuminen on aluksi auki vain kerhon jäsenille ja sen jälkeen, mikäli vapaita paikkoja jää, otetaan hallituksen päätöksellä myös ulkopuolisia mukaan omakustannushintaan. Oman veneen mukaan ottaminen on tietysti suotavaa. Meriaseman vierestä voi kuitenkin tarvittaessa vuokrata 4 -metrisen veneen 10-15 hv moottorilla 100€/vrk. Venevuokrausta tarjoaa Spauna

Sitovat ilmoittautumiset 3.4. klo 18:00 mennessä. Ilmoittautuminen suljetaan paikkojen täytyttyä.

Ilmoittautuneet (tilanne 25.3.):

 1. Antti R. (vene)
 2. Mikko H. (vene)
 3. Seppo S.
 4. Erkka M. (vene)
 5. Tomi L.