Syyskokouksen 2013 yhteenveto

26.11.2013  jäsenkokouksen oleellisimmat päätökset olivat:
1. Liittymismaksut sekä aikuisten, nuorten ja eläkeläisten jäsenmaksut pidettiin ennallaan.
2. Nuorille aikuisille (19-24v) jäsenmaksua alennettiin aikuisten maksusta (52e) 22euroon. Tällä muutoksella koitetaan kannustaa aikuistuneita pysymään kerhon jäsenenä myös armeijan ja opiskelujen aikana.
3. Sovittiin kampanjasta jonka aikana aiemmin kerhon jäseninä olleet pääsevät liittymään takaisin kerhoon puoleen hintaan.
4. Kerhon puheenjohtajaksi 2014-2015 valittiin Lauri Tiainen. Hallitukseen uusiksi jäseniksi valittiin Markku Tapiola ja Ville Wallendahr. Muut hallituksen jäsenet 2014: Seppo Suuronen, Ville Karvinen, Jani Lamminsalo, Jaakko Pakarinen, Leo Linden.
5. Laituriprojekti päätettiin käynnistää. Työryhmän vetäjäksi nimettiin Jaakko Pakarinen ja kiinnostuneiksi työryhmään saatiin hyvä porukka kasaan (lisää silti kaivataan). Suunnittelutyöt on tavoiteena saada päätökseen talven aikana jotta keväällä päästään itse rakennushommiin.

Kerhon jäsen määrä on ollut tänä vuonna kasvussa joka on poikkeuksellista verrattuna muihin kalastuskerhoihin. Tehdyt muutokset liittymisen helpottamiseksi ovat siis tuottaneet tulosta ja uusien jäsenten saaminen kerhoon on myös tulevaisuuden tavoitteena. Näihin talkoisiin toivotaan jokaisen jäsenen osallistuvan; ystävät, lapset, lasten lapset mukaan porukkaan!

Kerhon taloudellinen tilanne on saatu tasapainoon 2012-2013 ponnisteluiden ansiosta ja aiempien epäselvyyksien ratkettua, joka mahdollistaa jäissä olleiden investointien edistämistä 2014.

Tältä pohjalta on hyvä ponnistaa tulevaan vuoteen 2014!

Syysterveisin,
Lauri Tiainen
Puheenjohtaja (1.1.2014 alkaen)

Vastaa